Pekmez veya şeker kamışı beslenme bilgisi
Pekmez veya baston bal,
demir, Kredi hesaplama
magnezyum
ve B grubu vitaminler, atletler, anemiler, çocuklar, yorgunluk veya postparlar
için ideal olan çok zengindir.
Pekmez nedir?
Pekmez ya da "bal"
kamışı kuvvetle sonra su buharlaşması ve konsantre yapmak için doğrudan ateşte
pişirilmiş bir meyve suyu elde sıkıştırılmış öğütme silindirleri veya hub
kullanarak şeker kamışından elde edilir. Nihai ürün birçok kişi meyan kökü
hatırlatıyor bal ve hoş bir tadı benzer bir dokuya sahiptir.
Suyun buharlaştırılması
sırasında bu suyu yabancı maddeleri ihtiva eden yüzeyine gelir. bize açık,
şeffaf ve homojen melas ve özellikle yabancı maddelerin beri gelecekteki
fermentasyon olarak tabi hizmet edebilir, böylece Biz, cachaça denilen tüm bu
kirleri, kaldırmalısınız.
Bal ya da kamış daha
koyulaşır, daha tatlandırıcı ve besleyici olacaktır.
Pekmez çaylar, infüzyonlar
veya meyve suları için tatlandırıcı olarak kullanılır. Bal gibi, tadı yoğun
olduğu ve tadı, meyve suyu veya infüzyondan daha fazla ağırlık vermeyecek kadar
az miktarda koymanız gerektiği unutulmamalıdır.
Basit şekerlerdeki
zenginliğinden dolayı diyabetikler için uyarlanmamıştır.
Pekmez veya şeker kamışı
beslenme bilgisi
Önemli miktarda vitamin ve
mineral içerir.
B grubunun (B1 hariç) B
vitaminleri içinde çok zengin bir besindir.
Demir, bakır ve magnezyum
içeren anemik, astenik insanlar, doğumdan veya iyileşme sonrasında her zaman
şiddetle tavsiye edilir.
Birçok sporcu kullanmak o
kadar bir sertliği önlemek ve stresten çabuk kurtarmak için kokteyl
"sır" (bir bardak su biraz Kredi hesaplama
elma
sirkesi çay kaşığı ve pekmez çorba kaşığı ya da "bal" baston eklenir)
gizli olduğu Bu formülün
potasyum, glukoz ve birçok vitamin ve mineral açısından çok zengin olduğu.
Bu pekmezi biliyor muydun?
Pers kralı Darius şeker
kamışı keşfettiğinde, Hindistan'a yaptığı seferinde, "arılar yardımı olmadan
bal veren bu kamış" a hayran kaldı.
Yorumlar
Yorum Gönder